Dopyt

Máte otázku? Zanechajte nám odkaz.

20. septembra 2018

Rozšírili sme sortiment priemyselných svietidiel

Nové priemyselné svietidlá aj pre náročnejšie aplikácie

Univerzálne využiteľné prachotesné svietidlo LENA je teraz k dispozícii aj vo variante LENA ECO a LENA Ex:

  • LENA ECO je cenovo dostupnejšia alternatíva svietidla LENA. Je vhodná pre aplikácie, kde postačuje nižší svetelný tok a nižší merný výkon (merný výkon je 134 lm/W, verzia LENA dosahuje až 182 lm/W). Tak ako svietidlo LENA, aj LENA ECO má integrované LED čipy Philips Lumileds (je v porovnaní s trubicami bezúdržbová) a predradník Tridonic, ktoré sú zárukou kvality. 
  • LENA Ex je certifikovaná pre využitie v prostredí s nebezpečenstvom výbuchu. Vyznačuje sa vysokou odolnosťou voči striekajúcej vode a nárazom.

LED lineárne svietidlo LENA ECOLED lineárne svietidlo LENA s certifikáciou do výbušného prostredia

 Ďalšie naše novinky:

  • LINUS je prachotesné svietidlo vhodné na inštaláciu v agresívnom prostredí s extrémnymi teplotami od -40 °C až do +60 °C. Vďaka tomu sa hodí predovšetkým pre mraziarne, chladiarne, hutnícke linky, pekárne a sklárne. 
  • LINEA disponuje tvrdeným sklom, ktoré chráni LED diódy a optiku. Hliníkové telo svietidla poskytuje ochranu pred koróznymi vplyvmi i v náročných podmienkach (sklady, výrobné haly, dielne, chodby, suterény, garáže, čerpacie stanice, priemyselné priestory). Medzi ďalšie charakteristiky svietidla LINEA patrí prachotesnosť a vysoká odolnosť voči striekajúcej vode a nárazom.
  • IRIS RND je špičkové modulárne priemyselné svietidlo s vysokým svetelným výkonom, vhodné pre priemyselné priestory, sklady, haly a hangáre. 
  • IVONA predstavuje úsporné riešenie osvetlenia pre obchodné domy, supermarkety, galérie, vstupné haly i autosalóny.
  • IDA má využitie predovšetkým v potravinárskom priemysle (chladiarenské sklady, stravovacie služby a pekárne). 
  • PASKAL je obľúbeným riešením osvetlenia pre čerpacie stanice.

LED lineárne svietidlo LINUSLED lineárne svietidlo LINEALED priemyselné svietidlo IRIS RNDLED priemyselné svietidlo IVONALED priemyselné svietidlo IDALED podhľadové svietidlo PASKAL

Pre viac informácií alebo návrh osvetlenia vašich priestorov nás neváhajte kontaktovať.

Vypracujeme vám riešenie na mieru

Každý projekt naceňujeme namieru podľa potrieb vášho priestoru. Nechajte si vypracovať cenovú kalkuláciu našimi špecialistami.

Tomáš Krúžek

obchodno-technický zástupca
(+421) 910 270 599
(+421) 32 286 14 84
led@freyaled.com