Dopyt

Máte otázku? Zanechajte nám odkaz.

31. augusta 2023

Nový vzhľad značky FREYALED

S radosťou vám oznamujeme, že prechádzame do ďalšej fázy vývoja našej spoločnosti. Za 13 rokov pôsobenia sme úspešne dokončili stovky projektov a stali sa vyhľadávaným poskytovateľom komplexných riešení LED osvetlenia. Počas tejto doby sa naša značka vyvíjala. Osvojili sme si konkrétne princípy, na ktorých staviame – v našej každodennej práci i prístupe k našim klientom a partnerom.

V našej novej značke sa oveľa presnejšie odráža náš obraz modernej firmy kladúcej dôraz na profesionálny prístup, udržateľnosť a pokrokové technológie.

Naše ciele sú jednoznačné: ponúkať moderné, na mieru ušité riešenia, kvalitné produkty, efektívne a šetrné možnosti osvetlenia, a to všetko s nádychom inovácií a ľudského prístupu. Veríme v individuálny prístup, ktorý sa odráža v každom projekte, ktorý sme doteraz realizovali. Sme hrdí na to, čo robíme, a vieme, že naša práca má vplyv na každodenný život ľudí.

Preto sme sa rozhodli tieto princípy zhrnúť v novej vizuálnej identite. Práve dnes sa tešíme, že vám môžeme ukázať našu novú tvár. Vizuál so sebou nesie posolstvo zodpovednosti k životnému prostrediu a zároveň výzvu pre nás samých neustále sa zlepšovať a nachádzať nové spôsoby, ako prinášať svetlo do vašich priestorov.

Cieľom našej novej vizuálnej identity je posilniť našu značku, vystúpiť z davu a jasne komunikovať naše hodnoty s našimi vernými zákazníkmi a dôveryhodnými dodávateľmi. Postupne budeme integrovať nový dizajn do všetkých aspektov našej značky, od lepiacich pások či vizitiek až po našu webovú stránku.

Veríme, že naša nová identita odzrkadľuje naše hodnoty a princípy, a zároveň bude pre nás motiváciou k novým úspechom v budúcnosti.

Za tím spoločnosti FREYALED,

Lucia Chochlíková
konateľ

Vypracujeme vám riešenie na mieru

Každý projekt naceňujeme namieru podľa potrieb vášho priestoru. Nechajte si vypracovať cenovú kalkuláciu našimi špecialistami.

Tomáš Krúžek

obchodno-technický zástupca
(+421) 910 270 599
(+421) 32 286 14 84
led@freyaled.com