Dopyt

Máte otázku? Zanechajte nám odkaz.

26. januára 2018

Vylepšené parametre svietidiel

Výkonnejšie LED reflektory a podhľadové svietidlá

Naše LED reflektory FOX do výbušného prostredia prešli zmenou – obsahujú nové výkonnejšie LED čipy značky Bridgelux, vďaka ktorým dosahujú účinnosť až do 117 lm/W.

Lepšie parametre majú aj LED reflektory FARA II, ktoré sú vhodné predovšetkým pre osvetlenie športových ihrísk, verejných priestranstiev, reklamných plôch a fasád budov. Nové LED čipy Nichia im zabezpečujú svetelný tok až do 148 lm/W pri teplote svetla 5 000 K.

V novom dizajne a s lepšími parametrami sú i podhľadové svietidlá DORIS. Pôvodné teleso svietidla bolo nahradené novým – z lisovaného hliníkového plechu, ktoré poskytuje lepší odvod tepla a dlhšiu životnosť. Svietidlo disponuje i výkonnejšími LED čipmi značky OSRAM a predradníkom TRIDONIC. Svetelný tok svietidiel je až do 158 lm/W. Široká ponuka rozličných rozmerov a príkonov svietidiel poskytuje viac možností pre ich využitie v rôznych aplikáciách.

Na všetky vylepšené svietidlá sa vzťahuje predĺžená záruka 5 rokov.

Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať.

LED reflektor FOX do výbušného prostrediaLED reflektor FARA IILED podhľadové svietidlo DORIS

Vypracujeme vám riešenie na mieru

Každý projekt naceňujeme namieru podľa potrieb vášho priestoru. Nechajte si vypracovať cenovú kalkuláciu našimi špecialistami.

Tomáš Krúžek

obchodno-technický zástupca
(+421) 910 270 599
(+421) 32 286 14 84
led@freyaled.com